walkey.dk

Om bandet Walkey

Walkey byder på god og dejlig musik i en god blanding af pop og rock, og det fremkommer på en måde, som den danske befolkning ikke er vant til. I Danmark kender vi til lidt af hvert fra den danske musikscene, men her er alligevel noget, som overgår det, vi ellers kender.

I bandet ser vi de fire medlemmer, som hver især spiller på det, de er bedst til, og vi er så heldige, at vi bliver beriget med både trommer, guitar og klaver. Musikken er rørende og let, og den er med til at berige både krop og sjæl. Om den høres live eller ej, har naturligvis betydning, og hvis du er så heldig at komme til en koncert med Walkey, så vil du også høre, hvor smukke tonerne er.

Som med alt andet i livet, så handler det jo om at blive beriget, og det vil du blive, hvis du lytter til Walket. Instrumenterne er smukke og fine, og der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne. Vi har her fire herrer, som har stor erfaring med hvert sit instrument, og da teksterne er skrevet på engelsk, er det også på en sprog, som vi alle kan forstå. Mens tonerne ruller, så kan du ikke andet end at blive bevæget, og du vil opleve, at der i musikken rammes både de små og store toner.

Når du første gang støder på Walkey, vil du nok blive overrasket, for du vil opleve, at sammensætningen af instrumenterne rammer dig på en måde, som du ikke er vant til. Det er en mere end almindelig positiv oplevelse, som vil efterlade et stort indtryk hos dig. Megen musik er vi vant til, men her er alligevel noget, der rammer os på en ny og anderledes måde. Hvis du lytter godt efter, vil du høre, at guitaren er både finere og anderledes, og at tonerne fra klaveret kommer ud på en måde, så du ikke kan andet end at undres. Selv trommerne formår at afgive en lyd, som lyder som noget, der kommer fra himlen, og det er jo ikke noget, vi ellers er vant til.

Walkey forstår at sammensætte instrumenter og musik på en måde, der rammer publikum i hjertet, og det er et band, der er værd at gå efter. Om du oprindeligt er til det ene eller det andet er ikke så væsentligt, men det er af betydning, at du ønsker at høre musik, der rører dig.

Når du tager til en Walkey-koncert, kan du ikke andet end at blive rørt, og det er jo netop det, de fleste menneske ønsker, når de hører musik. Hos Walkey rører tonerne dig helt ind i det dybeste af dig, og du vil blive inspireret til at følge dine egne længsler og drømme.

Disse fire drenge har gjort det næsten umulige, og vi kan ikke andet end at have stor beundring og respekt for det arbejde, de har lagt i det. Det værner om, at alt er muligt for den, der bærer viljen i hjertet, og det ses også hos alle bandets medlemmer, at der er stor glæde. De fire drenge fulgte deres drømme, og det har båret stor frugt med sig. Vi ønsker, at Walkey er kommet for at blive, og vi glæder os til at se mere til dem.