walkey.dk

Kort historie om bandet

Som du allerede har hørt, består Walkey af de fire bandmedlemmer Tom, Adam, Thomas og Christian, og det er fire mænd, der to af dem har passeret de 30 år. Bandets medlemmer har gået i gymnasiet sammen, og de er alle sammen født og opvokset på Sjælland, hvor de stadig bor. Da de gik i gymnasiet, spillede de endnu ikke musik, men de havde alle fire en interesse for at skabe noget sammen, uden at de vidste, hvad det var. Senere kom musikken så ind i deres verden, og de greb den mulighed, der kunne føre dem videre sammen.

Før bandet begyndte at spille musik, kunne Tom godt lide at spille poker, og han kom en del på diverse events rundt omkring i landet. Det er netop også derfor, at Walkey har fået muligheden for at spille på Unibet Open, da Tom stadig kender mange mennesker fra denne verden, og det er jo dejligt. For det har åbnet mange døre for Walkey, og selvom de allerede er meget populære i Danmark, så skal der jo noget til, før man får mulighed for at spille på Unibet Open.

I privaten har alle fire drenge deres egen familie, og det betyder, at de hver især har kone og børn. Drengene bor i en god afstand fra hinanden, og når de skal mødes og spille sammen, så foregår det som regel i Slagelse, som er et passende mødested for alle parterne. Selvom det ikke er det samme, de er gode til, så har de hver især fundet, hvad det er, der skal til, for at de bedst muligt kan bidrage med deres egne unikke talenter til bandet.

Walkey har allerede spillet landet over, og deres første koncert gav de i Aarhus for snart 10 år siden. Det kan lyde til, at det er et band, der virkelig har meget på bagen, men sådan er det faktisk ikke. For selvom det er mange år siden, de spillede deres første koncert, så var det dengang bare for hyggens skyld, hvorimod det i dag er en helt anden sag. I dag lever bandet nemlig af at spille, og det ses også, at verden er i gang med at åbne sig for dem, og det vil jo kun give dem endnu flere muligheder.

Walkeys musik er en god blanding af pop og rock, og det er musik, der rører ethvert menneske i hjertet. Man skal lede længe efter musik på den danske scene, som i samme grad kan berige befolkningen, og der er ikke noget at sige til, at Walkey på meget kort tid er blevet mere end bare en almindelig stor succes.

Bandets medlemmer er fire glade drenge, og deres humør og livsglæde er at mærke i musikken. Det ser ud til, at de er kommet for at blive, og i det kommende år turnerer de for første gang hele Danmark, hvilket bliver rigtig spændende at følge. Walkey ønsker også at udvide deres stil, og i det kommende efterår vil vi se, at de sender en helt ny form for musik på banen, som også gør, at man ikke kan blive andet end overrasket. Selvom Walkey endnu ikke er så gamle, så ved de, hvad det er, de laver, og det vil du også mærke. Musikken er for alle, der ønsker at blive beriget.