walkey.dk

Glæd dig til at opleve Walkey i fremtiden

Der går mange rygter om, at Walkey har endnu mere at byde på i fremtiden, og det er kun spændende at se, hvad der sker. Det er ikke nogen hemmelighed, at der går flere rygter om, at en kvinde også vil komme til at gæste bandet, da der skal synges nogle duetter. Om det er rigtigt eller forkert, må man lade op fremtiden at vise, og det kunne da helt bestemt være spændende at lyttre til det projekt. Er man heldig, kan det måske endda opleves til en af koncerterne.

Walkey har været et populært band i mange år, og de har optrådt rigtig mange steder. Blandt andet til Unibet Open, og har man lyst til at kende mere til de største Walkey begivenheder – så kan man også finde information om disse. Er man en rigtig Walkey-fan, så skal man naturligvis også sørge for at følge dem i fremtiden. Der er nemlig meget, der tyder på, at vi får endnu mere at se til dem, end vi tidligere har gjort. Det er heller ikke længere nogen hemmelighed, at de udsender en ny plade senere på året.

Husk også at opleve Walkey live

Rigtig mange fans har efterhånden oplevet Walkey live, og det er helt bestemt en oplevelse, man skal tage med sig. Til årets koncerter kan man få en billet til omkring 500 kr., så det er tilmed heller ikke en af de dyreste koncerter. Har man ikke hørt dem før, så er det et absolut must, at det skal ske her i 2020. Hvis man ikke bor i nærheden af et koncertsted, så kan man med sikkerhed finde en eller flere overnatninger. Men man må også vide, at det kan kræve, at man er ude i god tid, for der kan godt være rift om overnatningerne i forbindelse med en koncert.