walkey.dk

De største spillede begivenheder

Da Walkey er meget populære, er de også ude at spille til rigtig mange koncerter, og et af de kommende steder, som er at finde, er Unibet open. Unibet open er en stor begivenhed, der finder sted flere steder i verden, og det er et pokerevent. Det vil sige, at det er et sted, folk kommer for at spille poker mod hinanden, og som med alle andre former for spil, så gælder det jo om at vinde.

Da den glædelige nyhed er, at Walkey spiller til det næste Unibet Open, så stiller vi også her fokus på, hvad det er, det kommer til at betyde. Det betyder naturligvis, at det bliver en fest , og at alle Walkey-fans kan glæde sig mere end almindeligt. Da det ikke er længe siden, at de udgav deres seneste plade, vil de naturligvis spille de bedste numre herfra. Du kan også forvente, at de vil spille noget af deres musik, som er af lidt ældre dato, og hvis du allerede er en rigtig Walkey-fan, så vil du også kunne synge med på det meste. Der er ikke noget at sige til, at Walkey er blevet så populære, og at de har taget hele Danmark med storm, og den glædelige nyhed er nu også, at de er klar til at indtage flere dele af det store udland.

Tom, Adam, Thomas og Christian står klar, når du ankommer til Unibet open, og de er mere end glade for at byde dig velkommen. Som de fleste ved, har Walkey hjemme på Sjælland, og det er også her, de har deres oprindelige rødder. Alle fire drenge er født og opvokset på Sjælland, og selvom ingen af dem kommer fra en familie, der har rødder inden for musikken, så har de alligevel formået at skabe det umulige. De fire drenge har i sin tid gået i gymnasiet sammen, og selvom det efterhånden ligger mange år tilbage, så har de stadig et stort sammenholde. De følger hinanden i tykt og i tyndt, og når du lytter til musikken, så kan du høre, at der også lægger følelser bag. Alle fire drenge har deres egen familie, så de ved godt, hvad det vil sige, når man har lidt at se til ved siden af. Det gør også, at de er i stand til at ramme et bredt publikum, og selvom langt de fleste fans er mellem 20 og 50 år, så er der også tilhængere, som er både yngre og ældre.

Walkey har allerede rejst landet rundt med deres musik, og i det kommende år venter der kun endnu flere koncerter. Det betyder, at uanset hvor i landet, du bor, så vil der være rig mulighed for at opleve bandet; både under åben himmel, men også indenfor. Der går også rygter om, at de er at finde på Roskilde Festival denne sommer, mens vi flere gange har set, at de allerede har gæstet Aarhus og andre store byer. Der er ikke noget at sige til, at deres musik er så populær, for den går lige i hjertet, og det gør den hos både drenge og piger samt mænd og kvinder.

Når du kommer til din første Walkey-koncert, så vil du opleve, at publikum er så vilde, som det sjældent er set i Danmark, og det er klart, for du kan ikke andet end at blive bevæget af musikken. Den smukke blanding af pop og rock gør, at de fleste kan danske med, og da teksterne også er forholdsvis nemme at huske, så er det noget musik, du meget nemt kommer til at holde af. Walkey er desuden meget søde og imødekommende, og du vil nemt kunne mærke deres ydmyge facon, når de træder på scenen. Der er ikke noget at sige til, at de allerede har vundet flere hjerter.

Du har sikkert allerede hørt dem i radioen, og måske har du også streamet musikken på nettet. Det kan også være, du har købt deres seneste CD, og mens du venter på den næste koncert, kan du lytte alt det, du vil, til musikken, som bringer både liv og glæde. Vi håber, at Walkey er kommet for at blive, og vi ser frem til mange år i musikkens tegn sammen med dette spændende band, som vi er sikre på, at vi kommer til at høre meget mere til. I Walkey ser vi et band, der har modet til mere, og som har taget springet ud i det uvisse. Det må siges at have givet pote, og for nogle år siden var der nok ikke nogen, der havde forventet dette af dem. Men de fortjener den succes, de har fået, og da de selv har gået hele vejen, kan de ikke andet end selv at tage æren for denne smukke succes. Vi byder Walkey velkommen og glæder os til Unibet open.