walkey.dk

Andre, små spillede events

Da der findes mange små events rundt omkring derude, som både handler om poker, men også om andre ting, så er det også således, at Walkey har valgt at spille til flere af dem. Der findes også racingevents og events, der slet ikke har noget med sport at gøre, og det er ikke fordi, Walkey foretrækker nogle frem for andre, og det er jo rart for de fleste mennesker.  Store begivenheder som denne (klik her) er vores favorit.

Walkey kan godt lide sport og fart over feltet, og det er også baggrunden for at have spillet til flere events, og selvom Walkey også godt kan lide poker, så er det ikke det, der for det meste er i højsædet hos bandet. Walkey kan lide at berige befolkningen, og de spiller der, hvor de mener, at der er behov for det. Selv til events, der handler om at støtte børn, der har det svært, vælger Walkey også at spille, og her spiller de, uden at de tager en krone for det. Det er noget, vi har stor glæde af, og det er også noget, der gør dem bemærket, da det ikke er alle, der ønsker at gøre det samme.

Uanset hvilket event, der er tale om, så nyder det stor glæde af, at Walkey kommer og spiller, og når først Walkey træder på scenen, så kan det ikke undgås at få kuldegysninger på kroppen. Musikken rammer derind, hvor der ikke er meget andet, der rammer os, og hvis ikke, det er i hjertet, så må det siges at være i sjælen. Bølgerne fra musikken er så smukke og finde, at intet menneske kan undgå ikke at blive berørt, og at det sætter sit aftryk. Når du først har lyttet til Walkey, vil du huske det for evigt. Det gode for Walkey er også, at de har sunget og spillet deres sange på engelsk, og det gør, at folk over hele verden vil have glæde af at lytte til dette dejlige band.

Når først Walkey er i gang, så spreder det også så meget liv og glæde, at et event vil føles helt anderledes, end hvis Walkey ikke stod på scenen. Når du næste gang bevæger sig ud i Danmark for at finde det event, du har lyst til at deltage i, så vil vi anbefale, at du også kigger efter, hvor og hvornår Walkey er på scenen, for de er værd at gå efter. Særligt Thomas kan rigtig godt lide at tage rundt og spille til events, og selvom de øvrige tre bandmedlemmer også er rigtig begejstrede for det, så er det særligt Thomas, der føler en tilknytning til disse events, da han tidligere i sit liv selv kom på diverse events. Det vækker jo lidt gode minder.

Der findes events over alt i landet, og særligt er det i Jylland og på Fyn, at der foregår rigtig meget, mens også Sjælland er ved at komme endnu mere med. Det er der ikke noget at sige til, for på Sjælland har de set, hvor populære disse events er, og de ønsker derfor at gøre det samme. Næste gang du skal afholde et event, kan du overveje, om det er værd at invitere Walkey med, og om du har pengene til det. Måske kan det endda gå så vidt, at de vil spille gratis til netop dit event.